Een voetballer. Een journaliste. Het WK-voetbal. Een gruwelijk geheim.

Cover voetbalthriller Peters - Michael Boerop

Mijn debuutthriller Peters verscheen in 2018! Na 10 jaar van idee tot 366 blz; ruim 110.000 woorden.

De voetbalthriller is alleen nog op mijn website te koop, voor 4,95 euro (excl. 3,95 euro verzendkosten bij 1 exemplaar.) Rondom Amsterdam kan het gratis zijn, als ik toch in de buurt rondfiets 🙂

Stuur een e-mail naar michaelboerop @ gmail.com
Met in het onderwerp Peters bestellen en in je mail het aantal exemplaren, je naam en adres.

Samenvatting
Ruud Peters, de beste voetballer van de wereld, een sportjournaliste, het WK-voetbal en een gruwelijk geheim, komen samen in een bloedstollende thriller.

Ruud Peters is de beste voetballer van de wereld. Zijn leven staat volledig in het teken om Nederland voor het eerst in de geschiedenis wereldkampioen voetbal te maken. Zijn vader heeft hem vanaf zijn geboorte klaargestoomd voor het ultieme doel, ten koste van alles, waardoor zijn vrouw hem haat en zijn oudste zoon hem nooit meer wil zien, behalve op zijn begrafenis.
De journaliste Chris Berger komt achter een verschrikkelijk geheim dat Ruud Peters met zich meedraagt. Terwijl de zaakwaarnemer van de voetballer plotseling wordt vastgezet in een Griekse gevangenis en zijn advocaat op zijn landgoed illegale praktijken van zijn cliënten voor de buitenwereld verborgen probeert te houden, ontrafelt Berger stukje bij beetje en met gevaar voor eigen leven een duister mysterie rond Peters.
Wanneer het Nederlands elftal de finale van het WK-voetbal bereikt, beseft Chris Berger dat het leven van Ruud Peters inzet is geworden van een dramatisch machtsspel en begint voor de journaliste een bloedstollende race tegen de klok.